درجریان سفر رییس دانشگاه مذاهب اسلامی به کشور هند چند تفاهمنامه همکاری مشترک علمی، پژوهشی و آموزشی میان دانشگاه مذاهب اسلامی و برخی دانشگاههای هند به امضا رسید.
همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی هند
به گزارش الأمه:
حجتالاسلام محمدحسین مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی که در رأس هیئتی متشکل از زرهانی و رئیسیان اعضای هیئت امنای دانشگاه و جهانگیری مدیرکل دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه به هند سفر کردند در جریان دیدارها و رایزنیها علمی و دانشگاهی با چند مرکز علمی و دانشگاهی تفاهمنامه همکاری مشترک به امضا رساندند.
امضای تفاهمنامه همکاری میان مؤسسه پژوهشی علوم اجتماعی دهلی و دانشگاه مذاهب اسلامی
تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و مؤسسه پژوهشی علوم اجتماعی دهلی در جریان دیدار مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی و هئیت همراه از این مؤسسه به امضای ریاست دو مرکز رسید.
برگزاری همایشهای مشترک، نشستهای علمی و پژوهشهای مشترک و انتشار کتابها و فرصتهای مطالعاتی مشترک از جمله مفاد این تفاهمنامه میباشد.
در این تفاهمنامه تبادل دانشجویان و اساتید، پژوهشها و کنفرانسهای مشترک، فرصتهای مطالعاتی و... مورد توافق قرار گرفت.
این مرکز یکی از مراکز مهم پژوهشی در حوزه دین، فلسفه، رسانه، روانشناسی و علوم اجتماعی است و با دانشگاههای مهم ایران همکاری دارد.
امضای تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه نویدا دهلی
در دیدار رییس دانشگاه مذاهب اسلامی با رییس دانشگاه نویدا، تفاهمنامه همکاری میان دو دانشگاه به امضای روسای دو دانشگاه رسید. تبادل دانشجویان و اساتید، پژوهشها و کنفرانسهای مشترک، فرصتهای مطالعاتی و... از جمه مفاد این تفاهمنامه میباشد.
این دانشگاه دارای ۳ هزار دانشجو، ۱۱۰ هیئت علمی،۳۰۰ دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف و دارای دانشکدههای مختلف در رشتههایی از قبیل پزشکی، پرستاری، علوم انسانی، مهندسی و... است.
تفاهمنامه همکاری بین رؤسای دانشگاه جواهر لعل هند و مذاهب اسلامی
یکی دیگر از تفاهمنامههای دانشگاه مذاهب اسلامی در این سفر، تفاهمنامه با دانشگاه جواهر لعل نهرو هند بود که به امضای رؤسای دو دانشگاه رسید.
مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی و هیئت همراه در ادامه دیدارهای خود در سفر به هند، با رییس دانشگاه جواهر لعل هند دیدار و گفتوگو کرد و تفاهم نامهای درخصوص همکاریهای مشترک علمی، پژوهشی، فرصتهای مطالعاتی، استفاده از مراکز زبان هر دو دانشگاه برای زبانآموزی، برگزاری دورهها و کارگاهها و کنفرانسهای مشترک و... به امضا رساندند.
این دانشگاه مشهور به اتاق فکر در هند بوده و از کشورهای مختلف از جمله ایران دانشجو دارد و دارای ۸ هزار دانشجو است.
منبع: فارس