در این دوره از مسابقات ۸۸ شرکتکننده از کشورهای مختلف جهان حضور داشتند که نمایندگان ۸ کشور روسیه، تاتارستان، نروژ، سودان جنوبی، باربادوس، اسلواکی، کوزوو و آلبانی به دلیل عدم تسلط در حفظ در آزمون ارزیابی اولیه رد شدند و نتوانستند در سکوی مسابقات حاضر شوند.
در آخرین شب مسابقات که جمعهشب(۲۷ اردیبهشتماه) برگزار شد، ایمن شکری ابراهیم از تونس، ابراهیم بوکار کومارا از سنگال، عبدالله علوان بن اسماعیل از مالزی، احمد بن سعید علی بن راشد الصوافی از عمان، اسامه کوندی از گینه کوناکری و عادل عقوب از بواتسوانا در سکوی مسابقات حاضر شدند و به سؤالات کمیته داوران پاسخ دادند.
احمد الزاهد، رئیس واحد رسانه جایزه قرآن دبی، نیز در این باره گفت: شرکتکنندگان این دوره از مسابقات بین ۶ تا ۲۱ سال سن داشتند که همگی از حافظان کل قرآن بودند و کمیته داوران نیز متشکل از استادان متخصص در حوزه علوم قرآن بود.
وی افزود: بودجه مسابقات بینالمللی قرآن جایزه دبی، بیشترین میزان بودجه رقابتهای قرآنی در سطح جهان است، به گونهای که به نفرات برتر این رقابتها حدود یک میلیون دلار جایزه اهدا میشود.
به نفرات اول تا سوم این مسابقات به ترتیب ۲۵ هزار درهم امارات، ۲۰۰ هزار درهم و ۱۵۰ هزار درهم جایزه اهدا میشود و نفرات چهارم تا دهم نیز مبلغ ۳۵۰ هزار درهم امارات جایزه دریافت میکنند و ۲ هزار درهم نیز به تمامی شرکتکنندگان اهدا میشود.