۱۴ ماه می هفتاد و یکمین سالگرد اخراج صدها هزار فلسطینی از سرزمینشان و ۱۵ ماه مه هفتاد و یکمین سالگرد تاسیس رژیم صهیونیستی با نام «یوم النکبة» یا روز مصیبت است که پخش این سریال از این جهت اهمیت پیدا میکند.
در سریال «نوای خوشهها» سامی جاسوس قدیمی رژیم صهیونیست است. او با زنی ازدواج کرده که بعد از مدتی وی را میکشد و پسرش ابهاب را با خود به اسرائیل میبرد. بعدها معلوم میشود که ابهاب فرزند فرد دیگری بوده و فرزند اصلیسامی نزد حاج جواد بزرگ شده است. سالها از این ماجرا گذشته و رژیم صهیونیستی فکر میکند که ابهاب به واسطه پدرش با موساد همکاری میکند و اطلاعات حزب الله را به آنها تحویل میدهد. رژیم صهیونیستی برای انجام عملیات علیهحزب الله و فهمیدن نقشههای طراحی شده آنها جاسوسان زیادی را به روشهای گوناگون گمارده و آنها نیز مشغول ارسال اطلاعات و نیز انجام عملیات هستند. حزبالله بعد از مدتی با تحقیقات مختلف متوجه جاسوسان رژیم صهیونیستی شده و آنها را دستگیر میکنند و در نهایت با کسب اطلاعات از اسرائیل موفق میشوند که تعدادی از سربازان این رژیم را ربوده و رژیم صهیونیستی را مجبور کنند تا زندانبان دربند حزب الله را با آنها معاوضه کنند. ابهاب نیز با مسموم کردن سامی موفق میشود به لبنان برود و مادرش را از نزدیک ملاقات کند.
این درام عربی به بررسی واقعیتهای موجود در فلسطین پرداخته که از طریق آنها میتوان تا حدی در جریان زندگی روزمره ملت تحت اشغال فلسطین قرار گرفت و از فعالیتهای اطلاعاتی حزبالله با خبر شد به ویژه که طی سالهای اخیر فیلمسازی درباره مساله فلسطین منجر به ساخت آثاری شده که گاهی موفقیت این مجموعهها باعث شده تولید فصلهای جدید این سریالها نیز قوت بگیرد و همه آنها نیز یک هدف را پیگیری میکنند؛ «بیداری جامعه جهانی و آگاه کردن آنها». این مجموعهها نه مهر تاییدی هستند بر روحیه خشونت طلبی و نه تحسین جنگ بلکه ستایش مقاومت و مبارزه برای آزادگیاند؛ مفاهیمی که از بهترین زمانهای تعمق در آنها شاید همین ماه مبارک رمضان باشد.