۱۳۹۸/۰۳/۲۷
۹:۲۰ ق٫ظ

شهرهای مختلف مراکش از جمله کازابلانکا و الجدیده میزبان برپایی هفته «غذای مراکشی- آمریکایی» با عنوان «غذای حلال مراکشی» هستند.

هفته «غذای حلال مراکشی» در شهرهای مختلف مراکش برگزار می‌شود

به گزارش الأمه:

هفته غذای مراکشی این هفته با عنوان «غذای حلال مراکشی» از روز شنبه 15 ژوئن آغاز شده و تا روز جمعه 21 ژوئن در شهرهای مختلف مغرب از جمعه کازابلانکا و الجدیده برپا خواهد بود.

این رویداد از روز 16-18 در شهر الجدیده برپا بوده از شرکت کنندگان مرتبط با صنعت حلال در زمینه های «غذایی، رستوران داری، هتل و بخش های تجاری» دعوت به عمل آورده است. ناصر جابر یک سرآشپز مسلمان اهل نیویورک در این جشنواره شرکت داشته و قرار است نمونه های «غذاهای گوشتی حلال را با استفاده از دست پخت های منحصر به فردی» آماده کند. از دیگر سرآشپزان مسلمان شرکت کننده در این مراسم محا فدال اهل مراکش است که قرار است رو جمعه با ارائه دستپخت های آشپزی، به تبلیغ غذاهای سنتی مراکشی و حلال بپردازد.

 

منبع: حوزه نیوز