به گفته رجایی پدر و مادر این شهید یا به رحمت خدا رفته اند و یا در کهولت سنی بسر می برند و به احتمال زیاد در ایران هم حضور ندارند و پیدا کردن آن ها کار ساده ای نیست. باید از دوستان و همرزمان شهید کمک گرفته شود که البته آن ها هم در صورت حضور و اطلاع باید خود را معرفی کنند و نسبت به آشنایی خود با این شهید خبر بدهند.
وی با یادآوری اینکه از زمانی که وی مزار شهید رجب علی غلامی یکی از شهدای افغانستانی دفاع مقدس را به واسطه دوستان ایرانی اش در شهرستان بجستان پیدا کرده، حدود ده سال می گذرد و با وجود اینکه بارها در این مورد اطلاع رسانی شده، تاکنون کسی از آشنایان وی پیدا نشده استریال اظهار کرد: بنابراین پیدا شدن خانواده شهید نسیم افغانی هم دشوار می نماید در عین حال امیدوار هستیم که این اتفاق بیفتد.
رجایی گفت: به عنوان مثال شهید عبدالرحیم جمشیدی که کارگر یک مزرعه در داوود آباد ورامین بوده توسط بسیج ثبت نام و به جبهه اعزام شده بود، بعد از شهادت پیکرش به ورامین بازگردانده شد و بیش از 30 روز در بیمارستان شهید مفتح ورامین باقی ماند و چون کسی از خانواده و آشنایانش پیدا نشد قرار بود پیکر را به عنوان شهید گمنام به تهران بفرستند اما در مسیر راه کرامت شهید باعث شناسایی اش شد.
این نویسنده افغان تصریح کرد: در مسیر راه آمبولانس حامل پیکر شهید جمشیدی درست در تقاطع جاده داوود آباد به جاده ورامین-تهران به یک دست انداز برخورد کرده و تابوت به زمین افتاده و در بین مردمی که برای برداشتن تابوت آمده بودند یکی از اهالی داوود آباد پیکر شهید را شناسایی کرد.