۱۳۹۸/۰۲/۱۹
۹:۴۲ ق٫ظ

بیست‌‌ و سومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی، با مشارکت نمایندگان ۹۰ کشور جهان آغاز شد.

آغاز مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی

به گزارش الأمه:

آیین افتتاحیه این رقابت‌‌ها از ۱۷ اردیبهشتدر سالن اجتماعات اتاق بازرگانی و صنعت دبی برگزار شد.

در این رقابت‌ها که تا ۱۴ رمضان ادامه دارد، نمایندگان ۹۰ کشور جهان ىر رشته حفظ کل قرآن به رقابت می‌پردازند.

در مسابقات قرآن جایزه دبی، شرکت‌کنندگان قبل از اجرا در سکوی مسابقات، یک آزمون اولیه در هتل از آنها گرفته می‌شود تا کمیته داوران از سطح بالای آن‌ها در حفظ قرآن اطمینان پیدا کنند.

برگزاری مسابقات ترتیل قرآن از دیگر برنامه‌هایی است که در حاشیه این رقابت‌ها برگزار می‌شود و علاوه بر این، حضور و پیگیری این مسابقات جهت گوش دادن به تلاوت شرکت‌کنندگان و نقطه‌نظران اعضای کمیته داوری برای عموم آزاد است.

مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی از بزرگترین رقابت‌های قرآنی در سطح جهان است که در رشته حفظ کل قرآن برگزار می‌شود و مسابقه ترتیل قرآن نیز در پایان این رقابت‌ها و با حضور برترین‌های رشته حفظ برگزار می‌شود. از نخستین دوره این مسابقات تاکنون بیش از ۲۳۰۰ نفر از حافظان قرآن از کشورهای مختلف اسلامی و غیراسلامی حضور داشته‌اند.

احمد زاهد، عضو کمیته برگزارکننده مسابقات و رئیس بخش رسانه‌ای جایزه بین‌المللی قرآن دبی با اشاره به اینکه این جایزه خادم تمامی حافظان کتاب الهی در سراسر دنیا است، گفت: جایزه بین‌المللی قرآن دبی از حمایت شیخ محمد بن راشد آل‌مكتوم، نخست‌وزیر امارات برخوردار است.

رقابت‌های بین‌المللی قرآن جایزه دبی همه ساله در ماه رمضان و در رشته حفظ کل قرآن برگزار می‌شود و «محمدرضا ولی محمدی»، نماینده جمهوری اسلامی ایران در بیست‌وسومین دوره این رقابت‌ها است.

همچنین، در مسابقات قرآن جایزه دبی همه ساله یکی از علما و فضلای جهان اسلام به‌عنوان شخصیت اسلامی انتخاب می‌شود که امسال «جمعه ماجد»، از فعالان اجتماعی و علمی امارات با توجه به خدمات و دستاوردهای او در امارات و کشورهای عربی به این لقب دست یافت.
آغاز مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی
جمعه الماجد
وی مؤسس نخستین انجمن خیریه عربی جهت حمایت مادی از خانواده‌های نیازمند در امارات است که تاکنون خدمات عدیده‌ای را به این کشور داشته است.

خدمت‌رسانی به بیماران نیازمند جهت معالجه و درمان، تأسیس مدارس خیریه محلی برای افرادی که توانایی پرداخت هزینه‌های آموزش را ندارند، تأسیس دانشکده مطالعات اسلامی و عربی، تأسیس کتابخانه عمومی با عنوان مرکز فرهنگ و میراث «جمعه ماجد» در دبی شامل بیش از ۲۵۰ هزار نسخ خطی، ۳۰۰ هزار عنوان کتاب، ۶ هزار عنوان مجله و روزنامه و هزاران پایان نامه و رساله دانشگاهی از دیگر فعالیت‌های جمعه الماجد است.

 

منبع: ایکنا