۱۳۹۷/۱۲/۰۷
۷:۲۷ ب٫ظ

فعالین جهان اسلام در سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به برگزاری مراسم های متعددی پیرامون این بزرگوار پرداختند.

بزرگداشت بانوی اسلام

سمينار «حضرت فاطمه(س) الگوي زنان دو عالم» در پاكستان برگزار مي‌شود 

در ديدار احمد عبدالله‌پور، مسئول خانه فرهنگ ایران در حيدرآباد با عظمی تقوی، شاهزیه و سلمه هیسوانی، نمایندگان احزاب و مسئولین مؤسسات و مدارس دینی حیدرآباد، مقرر شد؛ به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، سمینار «حضرت فاطمه(س) الگوی زنان دو عالم» در شهر حیدرآباد ايالت سند پاكستان برگزار شود.

بر اين اساس اين سمينار با همکاری خانه فرهنگ ایران در حیدرآباد، مجلس وحدت مسلمین، بیت الزهرا(س)، عسگریه تحریک علم و عمل، جامعه الزهرا(س)، مدرسه فاطمیه، مدرسه زینبیه، سازمان امامیه، محفل حسینی خوجه‌های مقیم حیدرآباد، مدرسه عظم زینب(ع)، پیام حسینی و تعداد دیگری از مدارس و حوزه‌های دینی حيدرآباد، روز پنجشنبه 9 اسفند‌ماه برگزار می شود.

 

جشن میلاد فاطمی در تانزانیا

این مراسم روز یکشنبه (پنجم اسفندماه) در آستانه سالروز ولادت دخت پیامبر گرامی اسلام حضرت زهرای مرضیه(س) در مرکز اسلامی مفاتیح الجنان منطقه «مکورانگا»ی ( Mkuranga) تانزانیا برگزار شد.

امروز بیستم جمادی الثانی برابر با هفتم اسفندماه و ۲۶ فوریه ۲۰۱۹، سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) است، این مناسبت در تقویم ایران روز زن نامیده شده است.


همایش "بانوی آفتاب" در شهر مزار شریف برگزار شد 

همایشی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا(ع) و سالروز تولد امام خمینی (ره) تحت عنوان "بانوی آفتاب" امروز سه شنبه در شهر مزارشریف افغانستان برگزار شد.

آناهیتا حسین زاده مسئول فرهنگی بخش بانوان مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در بلخ، هدف از برگزاری این همایش را گرامی داشت روز ولادت با سعادت بانوی دو جهان حضرت زهرا"سلام الله علیها" و بزرگ مرد تاریخ امام خمینی(ره) عنوان کرد.

وی افزود: با ولادت حضرت زهرا(س) زنان تمام حقوق انسانی شان را به دست آوردند، که جامعه امروز زنان مدیون قدوم با سعادت دختر پیامبر و بانوی زنان دو عالم می‌باشد.

خانم حسین زاده تاکید کرد که زندگی حضرت زهرا"سلام الله علیها" الگوی جاویدانی برای تمام زنان عالم می‌باشد و باید از آن استفاده نمایند.

در بخش بعدی مراسم، خانم زهرا احمدی؛ استاد حوزه علمیه که در همایش بزرگ"بانوی آفتاب" صحبت می نمود، به حدیث کساء اشاره نمود و افزود: موضوع این حدیث مقام اهل بیت (ع) می باشد، که در این حدیث اهل بیت پیامبر حضرت زهرا، امیرالمومنین و اولاد این ایشان می‌باشد.

وی تصریح کرد که در این حدیث خداوند (ج) محوریت معرفی اهل بیت را حضرت زهرا(س) قرار می دهد و می فرماید: که اهل بیت(ع) همان فاطمه(س)، پدر، همسر و فرزندانش هستند.

این استاد حوزه علمیه افزود: درحدیث کساء خداوند می فرماید که این دنیا را به خاطر پنج تن خلق نمودیم، که این مقام حضرت زهرا(س)، را نشان می دهد.

وی با اشاره به خلقت حضرت زهرا (س) گفت: که این نهایت کم لطفی است که حضرت زهرا را تنها در حجاب خلاصه نمایم، درحالی که ایشان علاوه بر این نمونه اخلاص، همسرداری، مردم داری، سیاست مداری، عبودیت صبر و صدها صفات دیگر بوده است.

خانم احمدی حجاب را یک حق الناس خواند و تاکید کرد که اگر زنان بدحجابی نماید، مردان زیادی را به گناه می اندازند.

این آگاه مسائل دینی زندگی حضرت زهرا(س)، را الگوی بزرگی برای جامعه این زمان توصیف کرد و افزود: تمام ابعاد زندگی را باید ازحضرت زهرا(س)، بیاموزیم تا به رستگاری برسیم.



منبع: حوزه نیوز و ایکنا